domingo, 3 de abril de 2011

La meva bossa - My bagFinalment he tingut una mica de temps per fer-me una bossa per a mi. Portava una temporadeta donant-li voltes a veure com la feia ja que volia que estès adaptada a les meves necessitats, i ja me n'he sortit. El cert és que l'he encertada, a part dels teixits, la forma i la mida em van d'allò més bé per posar-hi el que necessito per a mi i el peque quan sortim a passejar.
L'exterior és de tela de llana negra, i l'interior de setí i seda (la pestanya), la cinta per penjar-lo és de setí negre combinat amb la mateixa seda de la pestanya. Té quatre butxaques a la part exterior i una a l'interior. El tancament és amb xecs d'iman.
Espero que us agradi.


Finally I had enough time to make my own bag. I've been thinking for a long time how do I have to make it because I wanted a bad adapted to my needs, and at the end it's done. The truth is that I hit on the bag, apart from the fabrics, shape and size are perfect to put in what I need for myself and my baby when we go for a walk. 
The exterior is made of black wool fabric, and the lining is satin and silk (the flap), the strap is in satin coordinated with the same silk as the flap. It has four exterior pockets (two in the front and two in the back) and one interior. The closure is with tho snaps.
Hope you like it.

Gràcies mama per fer-me de model
Thank's mummy for being my model


 Les dues butxaques exterior frontals
The two front exterior pockets

Detall de l'interior de la pestanya
Detail of the silked lining flap

5 comentarios:

Publicar un comentario