sábado, 27 de noviembre de 2010

Latutu, la meva marca


Com que estic fent cada cop més cosetes, he volgut crear una marca per identificar-les. Li he fet un logotip ben senzillet que vag posant a totes les peces que creo.


Fall pleated handbag

Una nova bossa acabada! Feia uns dies que la tenia a punt esperant rebre les nanses, i per fi han arribat. Espero que us agradi.

La Fall pleated handbag és una bossa de nansa curta feta amb tela imitació pell de cocodril amb color marró taronjat (és com un color teula). L'interior és de cotó de color òs i les nanses de falsa pell marró xocolata.
És bastant gran, té força capacitat per poder encabir-hi tot el necessari pel dia a dia.

VENUDA









viernes, 26 de noviembre de 2010

Una bossa de regal

La setmana passada va ser el sant d'una cosina meva i vaig decidir regalar-li una cosa feta per mi. En concret li vaig fer una bossa (m'ha donat per les bosses ara), la Phoebe bag, i la vaig treure del tutorial següent: http://artsycraftybabe.typepad.com/tutorials/phoebe_bag.pdf.
Us en deixo unes imatges:


Té una mida fantàstica per encabir-hi l'útil i necessari però sense perill de perdre-hi res.
Vaig utilitzar tela de mictopana grisa per l'exterior i ho vaig animar una miqueta amb unes cenefes de feltre d'un color taronja apagat ; per l'interior vaig fer servir tela fina de cotó amb estampat coordinat. Uns colors ben de tardor!
Us animo a que la feu, és força senzilleta i està feta en unes horetes.

sábado, 20 de noviembre de 2010

Sorteig a Retro mummy

Al blog Retro mummy sortegen 14 fat quarters maquíssims, com és habitual, cal deixar un comentari al blog. Si hi voleu participar doneu-vos pressa que s'acaba demà mateix!!

jueves, 11 de noviembre de 2010

Bossa de zebra



Feia molts dies que no em conectava ni posava cap nova manualitat... no és que haguès estat parada ni molt menys, és que he estat una mica ocupada amb noves cosetes.

Una de les coses que he fet és aquesta bossa super còmoda de dur i al mateix temps amb un punt sexy. A l'interior hi ha dues butxaques grans, una d'elles amb cremallera, que permeten tenir-ho tot a mà però ordenat.

Les mides aproximades són 37 cm ample x 18cm d'alt (44,5cm amb les nanses) x 16 cm de fons.

Si us interessa, podeu contactar amb mi o adquirir-lo a través d'Etsy a l'ellaç següent: http://www.etsy.com/listing/61380116/zebra-shoulder-bag