lunes, 31 de mayo de 2010

Per fi la darrera lletra!

I per fi hem arribat a la "u" (umbrella, ull, uvas). Ara em toca montar-ho tot al llibre. Ja he començat amb alguna pàgina i pinta bastant bé. A veure els dies que trigaré en acabar-lo, que això de cosir a mà vol mooolta paciència!!

jueves, 20 de mayo de 2010

Per veure com va creixent

Aquest medidor va ser la primera cosa que vaig fer amb feltre. Al mini de casa nostra li encanta, no para de dir cosetes cada cop que veu els peixos amb els ulls saltarins. Ara, ho vaig haver de cosir tot ben cosit que sino ja no quedarien la meitat de les peces, ja que el mini sempre intenta arrancar els peixos!!

Regal dia de la mare

Aquest petit ram de floretes va ser el regal que li vaig fer a la meva mama el dia de la mare. Són flors de feltre farcides de flors d'espígol. El palet no està cosit, de manera que les flors es poden treure i utilitzar-les per fer olor als armaris.

Mica en mica s'omple la pica



Aquests dies he anat fent cosetes. Ja tinc tota la lletra a (arbre, abeja, apple), l'e (elefant, estrella, eggplant), de la i encara me'n falta un, l'o està tota (ou, orca, octopuss) i ara m'he de posar amb la u.

lunes, 10 de mayo de 2010

Per anar fent boca



Una abelleta, un elefant i una albergínia (eggplant) de feltre són part dels elements que configuraran el "Llibret de les vocals". Cada vocal estarà representada per tres cosetes que el seu nom comenci per la lletra en qüestió, una en català, l'altra en castellà i l'altra en anglès.

domingo, 9 de mayo de 2010

La casa per la teulada

Això mateix, estic començant la casa per la teulada... o el que és el mateix, creant aquest blogg abans d'haver fet les cosetes que hi vull ensenyar. Bé, poc a poc aniré acabant el que he començat i de cop veureu aquesta pàgina plena de petites cosetes acabades de sortir del forn.